Endnu mere fleksible løsninger til affaldssortering

Endnu mere fleksible løsninger til affaldssortering

Posted by Nikolai Kold in Ikke-kategoriseret

den nyeste version af vores FunctionalDesign sorteringsstation er blevet endnu bedre, og gør det nu muligt at sortere jeres affald mere nuanceret end hidtil.

Med et stigende fokus på korrekt sortering og genanvendelse af vores ressourcer, føler vi at vores fornemmeste opgave er at tilbyde løsninger der kan håndtere de affaldstyper kunderne har. Dette fører også til løbende udvikling af vores produkter, når vi bliver udfordret med nye ønsker fra vores kunder. Vi har derfor videreudviklet på vores spande til affaldssortering, og har fået god feedback.

Med vores nyeste løsning er det muligt at sortere mere nuanceret end tidligere, da vi med vores eksistrende FunctionalDesign grundmodel, nu kan sortere i flere affaldsfraktioner pr. spand. Samtidig kan vi justere volumen til hver enkel affaldsfraktion, fra 120 liter og helt ned til få liter. På den måde kan man både sortere i pap og batterier med det samme design. Det nye system kan som altid implementeres i ældre produkter.

Det er nu også muligt at opsamle væske og kaffe kopper separat. Kopperne bliver her stablet, således de fylder mindst muligt. Hvis der er tale om bionedbrydelige kopper, er det ligeledes muligt at stable dem, og ved tømning “frigive” dem til resten af bio affaldet. 

Alle vores modeller er top betjent, hvilket sikre let adgang til spanden fra alle sider. Ligeledes er fronttømning af spanden en vigtig funktion for arbejdesmiljøet, da man hermed undgår at skulle løfte tunge affaldsposer ovenud.

 

 

 

Brug for rådgivning?

Hvis I kunne tænke jer at høre lidt mere om, hvad Peoples.dk har at byde på, er I velkomne til at ringe på 40 29 43 54 eller sende os en mail. Vi håber at høre mere om dit kildesorteringsprojekt 🙂

PDF-icon     Bliv inspireret og læs om fordelene ved Functional Design her

15 nov 2018