Affaldssortering og kildesortering

Succes med affaldssortering og central kildesortering
– fjern de små affaldsspande ved skriverbordet og erstat dem med central affaldssortering – miljøet, medarbejderne og jeres økonomi vil takke dig! 

Bag overskriften gemmer sig et af tidens mest aktuelle emner inden for facility management kildesortering. Det går kort og godt ud på at fjerne skrivebords- og andre løse affaldsspande og erstatte dem med færre, større affaldsstationer. Stationerne places strategisk i forhold til hvor de ansatte har deres daglige gang. Dermed sikre i jer at sorteringen bliver en del af hverdagen for brugerne, og dermed en succes. 

Der er kun fordele forbundet med affaldssortering, både for miljøet og din virksomhed. Nogen vil umiddelbart synes, det er en ulempe at skulle bevæge sig for at komme af med deres affald, men dette bliver hurtigt en vanesag. Yderligere har vi alle godt af at rejse os og få gang i kroppen, når vi skal hen til de centrale affaldssorterings stationer. 

Udover de bløder værdier, er der økonomi i at investere i kildesortering, både i forhold til den daglige rengøring men også “bag linierne”. Korrekt sortering af jeres affald betyder, at det bliver billigere at komme af med affaldet.

Du kan læse mere omkring kildesortering i denne artikel om NRGi i Aarhus, der var blandt vores første kunder til at få glæde af en løsning til affaldssortering.

PDF-icon
Læs casen her og bliv overbevist.

 

Ved at sortere er der mulighed for at hjælpe miljøet, samtidig med at man kan tjene på genbrugeligt affald som papir, pap, glas, bioaffald  m.v. Din virksomhed eller organisation kan på den måde være med til at støtte op omkring EU’s miljø- og affaldsstrategi og FN’s 17 verdensmål.

Og husk at vi hos Peoples.dk kan designe og tilpasse de central kildesorterings enheder til dine omgivelser. Dette uden at gå på kompromis med funktionaliteten. Du kan lade dig inspirere her på siden eller downloade vores produktkatalog i venstre side.

affaldssortering indendørs virksomhed erhverv plastik organisk flasker

Løsninger til affaldssortering

 

En af de første virksomheder vi implementerede kildesortering hos, var NRGi i Århus. NRGi har haft et så stort udbytte af affaldssortering, at man har ladet en journaliststuderende skrive en artikel om det. Denne artikel er så god og rammende, at vi gerne vil dele den med andre, fordi vi er overbeviste om at man mange andre steder kan få stort udbytte af konceptet.

PDF-icon

– Vi har en brochure om kildesortering som kan være til inspiration!

 

Hvis du stadig læser med, så er du velkommen til at tage fat I os via vores kontakt side eller ringe til os. Vi står i hvert fald klar til at lave en beregning på hvor meget I kan spare på rengøring, bortskaffelse af affald m.v. ved at investere i et af vores kildesorteringssystemer. 

Kontakt Peoples med henblik på en samtale om hvordan vi kan hjælpe netop jer med at komme igang med central affaldsopsamling og sortering – det betaler sig!

Nudging ved hjælp af indkast

Ovenfor ses et udvalg af de udskæringer til indkastet du kan vælge imellem.  Man kan naturligvis selv vælge hvilke udskæringer man ønsker, men vi  anbefaler ovenstående ud fra de erfaringer vi har. Derudover er det muligt at tilvælge tekst og mærkatter på låg og siderne, hvis man ønsker dette. 

Digitale prototyper

Nedenfor ses eksempler på hvordan brugertilpasset løsninger kan se ud. Her er indkast og affaldsfraktioner tilpasset efter kundes ønsker. Vi laver altid en digital prototype til jer, så I er sikre på designet er som forventet.