Peoples koncept – design & udvikling

Designed Development

Hos Peoples mødes kreative visioner med produktionsteknisk tyngde. De kreative kræfter sørger for, at der er højt til loftet i idéfasen. Men nok så vigtigt sikrer de produktionskyndige, at løsningerne også kan holde til konfrontationen med hverdagen.

Peoples spænder over områderne design, udvikling, produktion og salg med individuel kundetilpasning som varemærke.

 

Produkterne omfatter et bredt spekter af inventar og møbler til både uden- og indendørs brug, f.eks. affaldssortering, borde og bænke, affaldsspande, askebægre, cykelstativer, vådrumsudstyr. Hertil solist produkter, udviklet til og i samarbejde med enkeltkunder eller til større udbud. 

Afsætningen sker typisk til kunder inden for det private erhvervsliv, kommuner, højere læreanstalter, lufthavne, turistattraktioner m.v., i det hele taget steder, hvor man sætter pris på elegant design og ægte, robuste materialer.

Vi kalder det under et for „Designed development“ !

 

Udvikling og design af produkter med individuel kundetilpasning er vores største styrke. Hvis du har en god idé eller specielle ønsker, da tøv ikke med at kontakte os.

Vores venlige og kompetente medarbejdere er specialister i produktudvikling og design. Hvis du allerede har et produkt, men behøver assistance med hensyn til design og produktion, vil vi tilbyde at hjælpe dig
med at finde en løsning ved at gøre brug af vores mange danske og internationale kontakter.

Ring til os og få en snak om mulighederne!

- Flemming Kold

Kontakt Peoples

 

Tegnebrættet

I Peoples tænketank opstår der konstant nye idéer, både omkring ændringer til bestående produkter samt ikke mindst til helt nye produkter, som vi enten selv er kommet på eller som er opstået i samarbejde med kunder og andre eksterne forbindelser.

Se hvad der i øjeblikket ligger på tegnebrættet. Skulle der være en eller flere af de viste produktidéer, der har din interesse, da kontakt os for en snak omkring mulighederne og det videre forløb. Og vi kommer gerne på besøg!

Nye produkter under udvikling

FD Pullert
FD Cykelstativ
FD Skilte
FD Multi-/Infospand
ED Vægskilte/Lamper
SkjulD til store containere