REFERENCE CASES

 • Odense ZOO

  Odense ZOO


  Odense ZOO - en af Danmarks største seværdigheder, blev i 2013 kåret som Europas bedste zoo blandt zoologiske haver, der har mellem 250.000 – 500.000 gæster årligt.

  Odense ZOO har i mange år haft FUNCTIONALDESIGN skraldespande fra Peoples overalt i haven, og selv om skraldespandene efterhånden har nogle år "på bagen" fremstår de stadig flotte og velholdte.

  Peoples udfører årligt service på alle skraldespandene i Odense ZOO og sikrer således at skraldespandene forbliver pæne og kan anvendes i mange år ud i fremtiden.

  FD-serien
 • EXPO 2010 - Shanghai
  AP-serien

  EXPO 2010 - Shanghai


  Vi blev naturligvis meget glade og beærede, da Peoples endnu engang blev udvalgt som partner på Den Danske Pavillon. Vi fik dermed igen en unik mulighed for at være med til at markedsføre dansk design i almindelighed og naturligvis vores eget design repræsenteret ved AP-serien.

  AP-serien
 • Central affaldsopsamling
  FD-serien

  Central affaldsopsamling


  I samarbejde med energiselskabet NRGi har Peoples implementeret central affaldsopsamling i hovedkvarteret. Administrationschef Wilhelm Pedersen fortæller: "Vi begyndt at opsamle vores skrald centralt. Det er vigtigt, at medarbejderne også føler sig grønne til hverdag, når vi rådgiver vores kunder i at være energibesparende”.

  Læs case
 • Fjord & Bælt
  FD-serien

  Fjord & Bælt


  FD-serien