Designserier

Udforsk vores designserier

Skab et miljø med sammenhæng idendørs såvel som udendørs.

Designserier eller designfamilier, er en god beskrivelse af hvordan vi tænker, nemlig holistisk. Vi tænker for en stor dels vedkommende, ikke vores produkter som enkeltdele, men mere som dele af en samlet enhed, der tilsammen giver en højere værdi, end summen af delene. Det gælder såvel brugsværdien som den visuelle værdi.

Når man taler disse to værdier, så taler man også om vigtigheden af at tingene fungerer og spiller sammen, hvorfor det holistiske syn, er det der gør forskellen på et godt, og et mindre godt  byrum. Et byrum som man føler sig godt tilpas i, og som fungerer, til det/de ting, som det er skabt til.

Derfor støder du i dette afsnit på en rækker større og mindre serier, der ligesom en levende familie, løbende udvikler sig – nye medlemmer kommer til, og andre forsvinder.

Alle serier er skabt af os selv, og derfor er der ligesom med alle andre danske designklassikere, en vis linje igennem de forskellige serier, uanset om de er runde eller firkantede. Dette gør, at man kan kombinere på tværs af serierne, og alligevel opnå en harmoni og dermed ro i udtrykket.

Vi håber du vil gå på opdagelse i serierne og kan se hvad tankerne bag dem er. Har du indspark til nye produkter, hører vi gerne fra dig – det er nemlig, den måde at alle vores produkter er blevet til på.

Designserier til byrummet

AirPort

AirPort

– Elegante runde former

Se designserie
FunctionalDesign

FunctionalDesign

Se designserie
EntryDesign

EntryDesign

– Skab et smukt indgangsparti

Se designserie

Designserier til indendøre

BasicDesign

BasicDesign

– Indendørs affaldssorteringssystemer

Se designserie
AquaSteel

AquaSteel

– Toiletudstyr

Se designserie