Affaldssortering indendørs

Hos Peoples er vi specialister i affaldssortering indendørs. BasicDesign er vores fleksible system af indendørs affaldsbeholdere til kontoret, skoler, lufthavne, kantiner, storcentre og andre steder, hvor der er behov for løsninger til at sortere mange liter affald korrekt. BasicDesign er dansk designet i tæt samarbejde med vores kunder og produceret i Danmark af genanvendte materialer med omtanke for miljøet. Vores fleksible system består af grundmoduler, som kan rumme flere affaldsfraktioner, og udformningen på indkast, farvevalg samt deltaljer, kan specialtilpasses den enkelte kunde. Vores mål er at designe affaldsbeholdere som passer smukt ind i sine omgivelser og samtidig gør affaldssorteringen let og tydelig for brugerne. Peoples har 20 års erfaring med affaldssortering og vi rådgiver vores kunder således at vi sammen kan skabe de perfekte løsninger til jeres indendørs affaldssortering. Kontakt os på mail eller telefon.

Vores serie af affaldsbeholdere til indendørs affaldssortering hedder BasicDesign, og består af 7 grundmoduler, som tager udgangspunkt i samme designlinje. Grundmodulerne til indendørs affaldssortering er navngivet med en S, M, L, XL & XXL- betegnelse, som refererer til modulets volumen. Modulerne måler 35 cm eller 50 cm i dybden og moduler med samme dybde kan bygges sammen, til ét samlet affaldssorteringssystem. BasicDesign systemet til indendørs affaldssortering er produceret i Danmark i materialer af højeste kvalitet.

+45 66 14 14 76

Alle hverdage 09-15

salg@peoples.dk

Vi svarer typisk indenfor 24 timer


Genanvendeligt stål

95% af stålet i produkterne kan genanvendes i ny produktion af stål.


Rengøringsvenligt design

Store jævne flader med smudsafvisende og glat overflade aftørres let. Fokus på at undgå skidtsamlere hvor snavs og væsker kan samle sig.


Slidstærke materialer

Fremstillet i Danmark af materialer af højeste kvalitet, som kan holde i miljøer med hård brug.


Brugervenligt poseskift

Poseringssystem sikrer hurtig og let poseskift. Standardposer passer til systemet.


Dansk produktion

Produktion i hele Danmark. Fyn, Jylland og Sjælland.

Med BasicDesign systemet kan du designe dit affaldssorteringssystem, præcis som du ønsker.

BasicDesign systemet giver uendelige muligheder. Systemet består af 7 grundmoduler, 2 dybder, valgfri udformning på indkast, frit farvevalg og en lang række tilvalg. Grundmoduler med samme dybde, kan sammensættes til ét samlet møbel til indendørs affaldssortering.

1.

Vælg størrelse

Vælg mellem 7 grundmoduler i 2 dybder

2.

Indkast & tekster

Vælg udformninger af indkast og tekster til låget.

3.

Frit farvevalg

Vælg en valgfri RAL-farve, som pulverlakeres på modulerne.

4.

Tilpas

Tilvælg piktogrammer, fodpedal, vægophæng, hjul, hylde, genanvendelig affaldspose og meget andet.

1. Vælg størrelse

Vælg mellem 7 grundmoduler med forskellige dimensioner og affaldsvolumen. Grundmodulerne fåes med 2 forskellige dybder på 35 og 50 cm. Grundmoduler med samme dybde kan bygges sammen til ét samlet affaldssorteringssystem.

2. Indkast & tekster

Nudging giver renere ressourcer. Designet på indkastene, kommunikerer tydeligt til brugerne, hvor de forskellige affaldstyper hører hjemme, og sikrer korrekt affaldssortering indendørs. I kan frit vælge hvilke indkast der passer til jeres indendørs affaldssortering. Vi anbefaler de viste indkast som enten er specifikt designede intuitive indkast eller generelle geometriske former. Derudover er det muligt at tilvælge tekst og grafik på låg og siderne af alle affaldsspande, og således inspirere brugerne yderligere til at sortere korrekt.

Indkast til affaldssortering

3. Frit farvevalg

Affaldsstationen lakeres i en valgfri RAL-farve. Det skaber mulighed for at tilpasse BasicDesign affaldsspande til arkitekturen og designs i det miljø, hvor møblet skal stå.

Det er vigtigt at vælge den helt rigtige farve og overveje om jeres affaldsspande skal skabe blikfang, gå i et med omgivelserne eller passe til et specifikt farvetema.

Modulerne pulverlakeres med polyesterpulver-maling. Pulverlakering er meget modstandsdygtig og minimerer risikoen for ridser. Denne behandling sikrer en lang levetid på produktet og gør det nemt at rengøre.

4. Tilpas med tilvalg

a. Fodpedal 

Håndfri betjening til spande med lukket låg

b. Gasdæmper til låg

Giver lydsvag lukning og støtter låget når spanden tømmes

c. Inderspand

Undgå brug af poser. 

d. Hylde

Opdeler modul & giver ekstra sorteringsområde under hylden. 

e. Opsamling af kopper & væske 

5L beholder til overskydende væske, samt rør til kopper (bl.a kompatible med New Loop pantsystem)

f. Drypbakke

Kan tages ud ved rengøring. Udviklet i samarbejde med Kobensac

g. Pant-poseholder

Passer til poserne fra Dansk Retursystem

h. Genanvendelig affaldspose 

Udviklet samarbejde med Kobensac

i. Hjul 

Fleksibel placering

j. Sikkerhedslås

Mulighed for aflåsning af skab ved fx fortroligt papir

k. Væghængning

Beslag til væghængning af affaldsstationen.

Ergonomi & sikkerhed

Frontåbning sikrer rengøringspersonalet en ergonomisk optimal tømning. Afrundede kanter mindsker risiko for arbejdsskader.

Tilvalg

Moduler kan tilpasses individuelle behov. Tilføj hylde, pedal, hjul, håndtag, sikkerhedslås med mere, og få et specialtilpasset produkt.

Renhed i sorteringen

Fraktionstilpassede indkast gør affaldssorteringen intuitiv og sikrer den reneste sortering af affaldet.

Lav driftsøkonomi

Modulopbygning sikrer lav driftsøkonomi, da sliddele som hængsler, låg, hjul, låger osv. kan skiftes på stedet. Det er også bæredygtigt.

affaldssortering tegning

Digitale Prototyper

Vi tilbyder digitale prototyper før bestilling af jeres affaldssorteringssystem. Således sikrer vi, at designet er præcis som I ønsker.

Kontakt os

Et sorteringsystem med fremtid

Grundet BasicDesigns modulopbygning er møblet fremtidssikret.

I takt med jeres udvikling og justering af affaldsorteringen kan I tilpasse jeres affaldsbeholdere. 

Moduler, låg og poseringe kan nemt tilføjes eller udskiftes og i kan dermed omstille jeres sortering til den aktuelle virkelighed.

Kontakt os

Udfyld formularen med en kort beskrivelse, så vender vi tilbage hurtigst muligt.

   

   

   

   

   

  Indendørs affaldssortering

  BD4L 140×50 til sortering af 4 fraktioner i 4 moduler af 110 liter

  Se modul

  Succes med affaldssortering indendørs

  Fjern de små affaldsspande og erstat dem med sorteringsstationer.
  Miljøet, medarbejderne og jeres økonomi vil takke dig!

  Bag overskriften gemmer sig et af tidens mest aktuelle emner inden for facility management. Det går kort og godt ud på at fjerne skrivebords- og andre enkelte skraldespande og erstatte dem med færre men større affaldsstationer for at gøre affaldssorteringen nem. Alle beholdere placeres strategisk i udvalgte områder i forhold til, hvor de ansatte har deres daglige gang. Dermed sikrer I nem og praktisk affaldssortering for brugerne og i lever op til kravene den nye lovgivning stiller.

  Der er kun fordele forbundet med indendørs affaldssortering, både for miljøet og din virksomhed. Nogen vil umiddelbart synes, det er en ulempe at skulle bevæge sig for at komme af med sit affald, men affaldssorteringen bidrager med at genanvende vores ressourcer. Yderligere har vi alle godt af at rejse os og få gang i kroppen, når vi skal hen til de centrale stationer. Udover de grønne og bløde værdier, er der økonomi i at investere i kildesortering, både i forhold til lettere rengøring men også “bag linierne”.

  Korrekt sortering af jeres affald betyder, at det bliver billigere at komme af med affaldet. Du kan læse mere omkring kildesortering i denne case om NRGi i Aarhus, der var blandt vores første kunder til at få glæde af en løsning til affaldssortering.

  Ved at sortere er der mulighed for at hjælpe miljøet, samtidig med at man kan tjene på genanvendelse af affald som plast, papir, pap, glas og flasker, metal, madaffald m.v. Din virksomhed eller organisation kan på den måde være med til at støtte op omkring EU’s miljø- og affaldsstrategi og FN’s 17 verdensmål.

  Og husk at vi hos Peoples.dk tilpasser affaldssystemerne til jeres omgivelser, uden at gå på kompromis med funktionaliteten.

  Vi glæder os til at høre fra dig

  “Udvikling og design af produkter med individuel kundetilpasning er vores største styrke. Hvis du har en god idé eller specielle ønsker, da tøv ikke med at kontakte os. Vores venlige og kompetente medarbejdere er specialister i produktudvikling og design. Hvis du allerede har et produkt, men behøver assistance med hensyn til design og produktion, vil vi tilbyde at hjælpe dig med at finde en løsning ved at gøre brug af vores mange danske og internationale kontakter.”
  – Flemming Kold, Adm. direktør

  +45 66 14 14 76

  Alle hverdage 09-15

  salg@peoples.dk

  Vi svarer typisk indenfor 24 timer

  Kontakt os

  Vi producerer efter projektordre.