Affaldssortering indendørs

Her finder du vores affaldsbeholdere til at sortere affald på eksempelvis kontoret eller skolen. Alle vores produkter er dansk produceret af 95% genanvendt stål fra vores naboer Tyskland og Sverige. Pulverlakering og mulighed for reservedele giver en lang levetid, og muligheden for at ud og ombygge gør produkterne fremtidssikret.

BasicDesign Standardmoduler skræddersyet efter behov

Serien af beholdere til indendørs affaldssortering består af 6 standardmoduler, som tager udgangspunkt i samme designlinje. Vi kalder designserien for BasicDesign, og forskellen på standardmodulerne er dimensioner og affaldsvolumen. Derfor er modulerne alle navngivet med en S, M, L & XL betegnelse som beskriver modulets volumen, samt længde og bredde på produktet. Modulerne kan bygges sammen, således at vi skaber et affaldssystem, der passer præcis til jeres typer affald, ønsker og behov. Derfor kan der altid laves et affaldssorteringssystem som passer til jer og jeres omgivelser. Standarddimensionerne er udviklet med og til vores kunder og deres behov, og hvis I har specialønsker til nye modeller er vi altid åbne for at udvikle den perfekte løsning til jeres affaldssortering.

Lidt om produktet

Pulverlakeret stål males i valgfri RAL-farver

Mærkater, ikoner og tekst efter eget ønske.

Frontåbning, sikrer rengøringspersonalet en ergonomisk optimal tømning. 

Poseringssystem, sikrer hurtig og let poseskift.

Fraktionstilpassede indkast sikrer den reneste sortering af affaldet.

Modulopbygningen giver lav driftsøkonomi, da sliddele som låg, hængsler, låge med mere, let kan skiftes. 

Ekstra features:

  • Hjul
  • Sikkerhedslås til fortroligt papir
  • Mulighed for lukket låg på bioindkast
  • Opsamling af kopper og væske
  • Pedal
  • Hylde

Nudging med udskårne indkast

Nudging giver renere ressourcer. Designet på indkastene, kommunikerer tydeligt til brugerne, hvor de forskellige affaldstyper hører hjemme, og sikrer korrekt indendørs affaldssortering. I kan frit vælge hvilke indkast der passer til jeres løsning. Vi anbefaler de viste indkast som enten er specifikt designede intuitive indkast eller generelle geometriske former. Derudover er det muligt at tilvælge tekst og grafik på låg og siderne, hvis man ønsker at inspirere brugerne yderligere til at sortere korrekt.

Vi tilbyder digitale prototyper før bestilling af jeres affaldssorteringssystem. Således sikrer vi, at designet er præcis som I ønsker.

affaldssortering tegning

Et sorteringsystem med fremtid

1.

Grundet BasicDesigns modulopbygning er møblet fremtidssikret.

2.

I takt med jeres udvikling og justering af affaldsorteringen kan I tilpasse produktet. 

3.

Moduler, låg og poseringe  kan nemt tilføjes eller udskiftes og i kan dermed omstille jeres sortering til den aktuelle virkelighed.

Tekniske specifikationer

Succes med affaldssortering indendørs

Fjern de små affaldsspande og erstat dem med sorteringsstationer.
Miljøet, medarbejderne og jeres økonomi vil takke dig!

Bag overskriften gemmer sig et af tidens mest aktuelle emner inden for facility management. Det går kort og godt ud på at fjerne skrivebords- og andre enkelte skraldespande og erstatte dem med færre men større affaldsstationer for at gøre affaldssorteringen nem. Alle beholdere placeres strategisk i udvalgte områder i forhold til, hvor de ansatte har deres daglige gang. Dermed sikrer I nem og praktisk affaldssortering for brugerne og i lever op til kravene den nye lovgivning stiller.

Der er kun fordele forbundet med indendørs affaldssortering, både for miljøet og din virksomhed. Nogen vil umiddelbart synes, det er en ulempe at skulle bevæge sig for at komme af med sit affald, men affaldssorteringen bidrager med at genanvende vores ressourcer. Yderligere har vi alle godt af at rejse os og få gang i kroppen, når vi skal hen til de centrale stationer. Udover de grønne og bløde værdier, er der økonomi i at investere i kildesortering, både i forhold til lettere rengøring men også “bag linierne”.

Korrekt sortering af jeres affald betyder, at det bliver billigere at komme af med affaldet. Du kan læse mere omkring kildesortering i denne case om NRGi i Aarhus, der var blandt vores første kunder til at få glæde af en løsning til affaldssortering.

Ved at sortere er der mulighed for at hjælpe miljøet, samtidig med at man kan tjene på genanvendelse af affald som plast, papir, pap, glas og flasker, metal, madaffald m.v. Din virksomhed eller organisation kan på den måde være med til at støtte op omkring EU’s miljø- og affaldsstrategi og FN’s 17 verdensmål.

Og husk at vi hos Peoples.dk tilpasser affaldssystemerne til jeres omgivelser, uden at gå på kompromis med funktionaliteten.

Ring til os og få en snak om mulighederne

“Udvikling og design af produkter med individuel kundetilpasning er vores største styrke. Hvis du har en god idé eller specielle ønsker, da tøv ikke med at kontakte os. Vores venlige og kompetente medarbejdere er specialister i produktudvikling og design. Hvis du allerede har et produkt, men behøver assistance med hensyn til design og produktion, vil vi tilbyde at hjælpe dig med at finde en løsning ved at gøre brug af vores mange danske og internationale kontakter.”
– Flemming Kold, Adm. direktør