Christie Cooktop miljøvenlig og sund grill

Skab et uformelt samlingspunkt på tværs af generationer

Med en Cooktop fra Christie er det nu muligt at skabe et sjovt, sikkert og sundt udekøkken i det offentlige byrum, på tagterrassen eller i gårdhaven. Udover at fungere som alternativ til engangsgrill, er det også muligt at tilberede mange forskellige former for mad på den store grillplade eller under låg, hvilket gør den meget alsidig.

Den ikoniske Australske Cooktop blev udviklet i 1965, i forbindelse med et nationalt afbrændingsforbud, og er ikke uden grund blevet en del af den australske folkesjæl. Igennem 55 år, er produktet løbende udviklet og er i dag et højteknologisk produkt der er 100% energioptimeret. Med automatisk steriliseringscyklus dræbes bakterier og sikrer optimal hygiejne inden tilberedning af mad. Cooktoppen er udført i højkvalitets rustfristål, og er klar til at stå udendørs året rundt, år, efter år, efter år…

Med en “plugin” cooktops fra Christie, er det nemt at komme igang. Modulerne kan enten installeres i eksisterende faciliteter eller tænkes ind i nye løsninger, og der medfølger en udførlig step-by-step manual, hvilket sikre alt er korrekt udført.

Den simple og robuste udførsel i rustfrit stål sikre at produktet holder i mange år, selv i et belastet offenligt miljø. I modsætning til en traditionel grill til privat og offentlig brug, er produktet designet til at blive brugt time efter time, dag efter dag året rundt, uden at miste ydeevne, hvilket sikre høj hygiejne og effektiv tilberedning af maden.

elgrill

Produktinformation: Drevet på el eller gas

El
Den elektriske 3.5kW CC2 cooktop er yderst effektiv og har power nok til gentagne brug. Med udnyttelse af hele overfladen sikres effektiv, ens og hygiejnisk tilberedning af maden, samtidigt med den tilpasser sig forholdende for mindst mulig energi forbrug. Dermed er det muligt at tilberede mad til hele gruppen på samme tid.

Gas
Gas cooktoppen er til områder uden for el-nettet. Den har samme ydeevne og optimering af overfladen som den elektriske version, men kræver løbende udskiftet af gasflaske og opladning af batteriet. Alternativt kan den installeres med solceller, så det kun er gasflasken der skal fyldes op.

Hent datablad

Peoples produkter produceres løbende efter projektordre – Kontakt os for pris på dit aktuelle projekt!
Ring 6614 1476 eller send os en mail

Relaterede produkter

FD 21

FD 21

– Ståbord / højt cafébord

Se produkt
FD64

FD64

– Kvadratisk plantekasse

Se produkt
FD40

FD40

– Elpullert

Se produkt