Affaldssortering udendørs

Vores udendørs serie til sortering af affald, er ligesom vores indendørs produkter 100% dansk produceret. Det er muligt at købe reservedele til alle skraldespande, samt løbende at foretage ud- og ombygning af møblet, hvis jeres behov for sorteringsmuligheder ændrer sig. Alle vores udendørs affaldsbeholdere har en ekstra kraftig konstruktion og består af materialer, som kan modstå vind og vejr, hvilket gør at de er særligt egnet til brug ved udendørs affaldssortering.

FunctionalDesign Standardmoduler skræddersyet efter behov

Vores løsninger til udendørs affaldssortering består af 6 standardmoduler, som tager udgangspunkt i samme designlinje, som er skabt til at stå i miljø med hård brug. Vi kalder den FunctionalDesign og forskellen på standardmodulerne er dimensioner, affaldsvolumen og hvorvidt indkast er placeret i side eller top. Modulerne kan bygges sammen, og i samarbejde med jer skaber vi en affaldsstation, som passer præcis til jeres ønsker og behov. Således kan der altid laves en model som passer til jer og jeres omgivelser. Standarddimensionerne er udviklet med og til vores kunder og deres behov, og hvis I har specialønsker til nye modeller er vi altid åbne for at udvikle den perfekte løsning til jeres affaldssortering. 

Lidt om produktet

Galvaniseret stål, rustfri stål eller malet i valgfri RAL-farve på rustfri stål.

Sidebeklædning: Frit valg efter ønske – træ, malet metal, sten, glas m.m.

Klistermærker, ikoner og tekst efter eget ønske.

Frontåbning, sikrer rengøringspersonalet en ergonomisk optimal tømning.

Poseringssystem, sikrer hurtig og let poseskift.

Fraktionstilpassede indkast sikrer den reneste sortering af affaldet.

Modulopbygningen giver lav driftsøkonomi, da sliddele som låg, hængsler, låge med mere, let kan skiftes.

Ekstra features:
  • Hjul
  • Lås
  • Sikkerhedslås til fortroligt papir
  • Mulighed for lukket låg på bioindkast
  • Askebæger 2,6L

Nudging med udskårne indkast

Nudging giver renere ressourcer. Designet på indkastene, kommunikerer tydeligt til brugerne, hvor de forskellige affaldstyper hører hjemme, og sikrer den optimale sortering. I kan frit vælge hvilke indkast der passer til jeres løsning. Vi anbefaler nedenstående indkast som enten er specifikt designede intuitive indkast eller generelle geometriske former. Derudover er det muligt at tilvælge tekst og mærkatter på låg og siderne, hvis man ønsker dette.

Vi tilbyder digitale prototyper før bestilling af jeres affaldssorteringssystem. Således sikrer vi, at designet er præcis som I ønsker.

digital prototype affaldssortering

Et møbel med fremtid

1.

Grundet FunctionalDesigns modulopbygning er møblet fremtidssikret.

2.

I takt med jeres udvikling og justering af affaldsorteringen kan I tilpasse produktet. 

3.

Moduler, låg og poseringe  kan nemt tilføjes eller udskiftes og i kan dermed omstille jeres sortering til den aktuelle virkelighed.

Tekniske specifikationer

 

Ring til os og få en snak om mulighederne

“Udvikling og design af produkter med individuel kundetilpasning er vores største styrke. Hvis du har en god idé eller specielle ønsker, da tøv ikke med at kontakte os. Vores venlige og kompetente medarbejdere er specialister i produktudvikling og design. Hvis du allerede har et produkt, men behøver assistance med hensyn til design og produktion, vil vi tilbyde at hjælpe dig med at finde en løsning ved at gøre brug af vores mange danske og internationale kontakter.”
– Flemming Kold, Adm. direktør

Succes med affaldssortering indendørs og udendørs

Fjern de små affaldsspande og erstat dem med sorteringsstationer.
Miljøet, medarbejderne og jeres økonomi vil takke dig!

Bag overskriften gemmer sig et af tidens mest aktuelle emner inden for facility management. Det går kort og godt ud på at fjerne skrivebords- og andre løse affaldsspande og erstatte dem med færre men større affaldsstationer til affaldssortering. Stationerne placeres strategisk i forhold til, hvor de ansatte har deres daglige gang. Dermed sikrer I at sorteringen bliver en del af hverdagen for brugerne, og dermed en succes.

Der er kun fordele forbundet med affaldssortering, både for miljøet og din virksomhed. Nogen vil umiddelbart synes, det er en ulempe at skulle bevæge sig for at komme af med sit affald, men dette bliver hurtigt blot en god vane. Yderligere har vi alle godt af at rejse os og få gang i kroppen, når vi skal hen til de centrale stationer. Udover de grønne og bløde værdier, er der økonomi i at investere i kildesortering, både i forhold til den daglige rengøring men også “bag linierne”.

Korrekt sortering af jeres affald betyder, at det bliver billigere at komme af med affaldet. Du kan læse mere omkring kildesortering i denne artikel om NRGi i Aarhus, der var blandt vores første kunder til at få glæde af en løsning til affaldssortering.

Ved at sortere er der mulighed for at hjælpe miljøet, samtidig med at man kan tjene på genbrugeligt affald som papir, pap, glas, bioaffald m.v. Din virksomhed eller organisation kan på den måde være med til at støtte op omkring EU’s miljø- og affaldsstrategi og FN’s 17 verdensmål.

Og husk at vi hos Peoples.dk tilpasser affaldssystemerne til jeres omgivelser, uden at gå på kompromis med funktionaliteten.