Affaldssortering udendørs

Vores udendørs serie til sortering af affald, er ligesom vores indendørs produkter 100% dansk produceret. Det er muligt at købe reservedele til alle skraldespande, samt løbende at foretage ud- og ombygning af møblet, hvis jeres behov for sorteringsmuligheder ændrer sig. Alle vores udendørs affaldsbeholdere har en ekstra kraftig konstruktion og består af materialer, som kan modstå vind og vejr, hvilket gør at de er særligt egnet til brug ved udendørs affaldssortering.

FunctionalDesign Standardmoduler skræddersyet efter behov

Vores løsninger til udendørs affaldssortering består af 6 standardmoduler, som tager udgangspunkt i samme designlinje, som er skabt til at stå i miljø med hård brug. Vi kalder den FunctionalDesign og forskellen på standardmodulerne er dimensioner, affaldsvolumen og hvorvidt indkast er placeret i side eller top. Modulerne kan bygges sammen, og i samarbejde med jer skaber vi en affaldsstation, som passer præcis til jeres ønsker og behov. Således kan der altid laves en model som passer til jer og jeres omgivelser. Standarddimensionerne er udviklet med og til vores kunder og deres behov, og hvis I har specialønsker til nye modeller er vi altid åbne for at udvikle den perfekte løsning til jeres affaldssortering. 

Lidt om produktet

Galvaniseret stål, rustfri stål eller malet i valgfri RAL-farve på rustfri stål.

Sidebeklædning: Frit valg efter ønske – træ, malet metal, sten, glas m.m.

Klistermærker, ikoner og tekst efter eget ønske.

Frontåbning, sikrer rengøringspersonalet en ergonomisk optimal tømning.

Poseringssystem, sikrer hurtig og let poseskift.

Fraktionstilpassede indkast sikrer den reneste sortering af affaldet.

Modulopbygningen giver lav driftsøkonomi, da sliddele som låg, hængsler, låge med mere, let kan skiftes.

Ekstra features:
  • Hjul
  • Lås
  • Sikkerhedslås til fortroligt papir
  • Mulighed for lukket låg på bioindkast
  • Askebæger 2,6L

 

 

 

 

 

 

 

 

Udendørs affaldssortering i Odense Kommune

Peoples påbegyndte i samarbejde med Odense Kommune i efteråret 2021 et pilotprojekt om affaldssortering i det offentlige rum. I den forbindelse har vi levereret 24 affaldsstationer til Odense, som nu gør det muligt at sortere sit affald flere forskellige steder i byen i fire fraktioner: bioaffald, restaffald, glas/metal og pap/papir. I projektet samarbejder vi desuden med en række entreprenører og renovatører, der hjælper os med affaldsindsamlingen og -sorteringen, samt med at fastslå renheden af fraktionerne. Projektet løber stadig og stationerne kan derfor fortsat findes rundt omkring i Odense.

Modtag en digital prototype inden bestilling af jeres nye kildesorteringsløsning, så alt er som I forventer.

digital prototype affaldssortering
Slidstærke materialer
Produceret i Danmark af de bedste materialer, som kan holde i miljøer med hård brug og modstå det danske klima.

Nem vedligeholdelse
Materialer af højeste kvalitet, der er nemme at vedligeholde og rengøre – det forlænger produktets levetid.

Bæredygtige løsninger
Udskift sliddele såsom: hængsler, låger, hjul og andet på stedet. Modulopbygningen sikrer lav driftsøkonomi – det er bæredygtigt.

Dansk design
Æstetiske designserier gør det muligt at holde et gennemført udtryk i uderummet.

Et møbel med fremtid

1.

Grundet FunctionalDesigns modulopbygning er møblet fremtidssikret.

2.

I takt med jeres udvikling og justering af affaldsorteringen kan I tilpasse produktet. 

3.

Moduler, låg og poseringe kan nemt tilføjes eller udskiftes og i kan dermed omstille jeres sortering til den aktuelle virkelighed.

Tekniske specifikationer

Ring til os og få en snak om mulighederne

“Udvikling og design af produkter med individuel kundetilpasning er vores største styrke. Hvis du har en god idé eller specielle ønsker, da tøv ikke med at kontakte os. Vores venlige og kompetente medarbejdere er specialister i produktudvikling og design. Hvis du allerede har et produkt, men behøver assistance med hensyn til design og produktion, vil vi tilbyde at hjælpe dig med at finde en løsning ved at gøre brug af vores mange danske og internationale kontakter.”
– Flemming Kold, Adm. direktør