FD13 & FD20 klassisk bord bænkesæt

FunctionalDesign er et klassisk bord og bænkesæt i tidløst design, som bidrager til et moderne og stilrent udtryk i byrummet og udearealer.

Stellet er udført i en robust stålkonstruktion på 40 x 40 mm og er galvaniseret for at sikre lang levetid. Bordplade og bænksæde er udført i 40mm massive planker, som svæver elegant over stellet. Bænken fås både med og uden ryglæn.

Bord og bænkesættets dele er adskilte, således at det er muligt at flytte møblerne efter behov ved forskellige events eller ny indretning af uderummet. Møblet har en høj vægt og delene behøver derfor ikke forankres for at modstå vind og vejr.

Alle dele af bord og bænkesættet kan selvfølgelig også monteres / funderes til jorden. Det er også muligt at tilvælge samleskinner, således at møblerne ikke rykker sig fra hinanden.

Hvis der er specialønsker i forhold til valg af materialer er vi fleksible, og bestræber os altid på at imødekomme en kundetilpasset løsning der kan passe ind i jeres omgivelser.

Sætter er en del af FunctionalDesign-serien, som er en designserie til byrum, offentlige rum og andre udendørs miljøer med hård brug. Møblerne er udført i materialer af højeste kvalitet og har et klassisk tidløst design, som sikrer lang levetid.

bord bænksæt mahogni galvaniseret stål
Produktinformation

Materialer
Stel: Galvaniseret eller rustfri stål eller malet i valgfri RAL-farve på rustfri stål.

Bordplade: Frit valg – træ, metal, sten, glas m.v.

Dimensioner
1200(L) x 750(H) x 840(B) mm

1800(B) x 750(H) x 840(D) mm

2400(B) x 750(H) x 840(D) mm

Fundering
Jordspyd og/eller skinner til samling af bord/bænke

Peoples produkter produceres løbende efter projektordre – Kontakt os for pris på dit aktuelle projekt!
Ring 6614 1476 eller send os en mail

Relaterede produkter

FD13

FD13

– Parkbænk

Se produkt
FD13+

FD13+

– Parkbænk med ryglæn

Se produkt
FD4

FD4

– 110 L skraldespand med askebæger

Se produkt