Flemming var 20 år forud for sin tid: Nye regler og grøn omstilling har fået efterspørgslen på affaldsspande til at eksplodere

7. september 2022 Presse

Efter en årrække med meget begrænset salg af Peoples’ systemer til affaldssortering, har direktør Flemming Kold oplevet, hvordan forretningen de senere år er tippet totalt. I dag stammer 95 procent af omsætningen fra fleksible moduler til affaldssortering, og nye regler betyder, at alle virksomheder fra 31. december 2022 skal sortere deres affald på linje med private husholdninger.

Kerteminde: I 22 år har Flemming Kold været overbevist om, at han havde udviklet markedets bedste produkt til netop sin niche. Et produkt, han får og altid har fået produceret i Danmark af 95 procent genanvendelige materialer, et produkt, som var fleksibelt og et led i den grønne omstilling.

Der var bare ingen efterspørgsel og i perioder slet intet salg.

Nu er situationen imidlertid vendt fuldstændigt på hovedet.

Klik her og læs hele artiklen på Erhverv+

 

Jeg drømmer om at være med til at gøre Danmark grønnere. Jeg er jo en del af den generation, som har været med til at svine jorden til, så jeg vil gerne være med til at skabe en forandring og en virksomhed, der gør en forskel i dag.

FLEMMING KOLD, PEOPLES