Borde & bænke

FD 21

FD 21

– Ståbord / højt cafébord

Se produkt
FD13

FD13

– Parkbænk

Se produkt
FD13+

FD13+

– Parkbænk med ryglæn

Se produkt
FD13 & FD20

FD13 & FD20

– Klassisk bord og bænkesæt

Se produkt
FD Multi

FD Multi

– Todelt bord og bænkesæt

Se produkt
FD13

FD13

– Indendørs bænk

Se produkt
FD Semicircle

FD Semicircle

– Udendørs halvrundt bord

Se produkt

Bord bænkesæt til byrummet

Bord og bænkesæt til byrummet

Med et bord bænkesæt fra Peoples.dk har du produkter som aldrig forgår. Vores bord og bænkesæt kan klare det hårde offenlige miljø og fremstår i et elegant og klassisk design der passer ind på eksempelvis kantine terrassen. Vi har leveret bord bænkesæt til en lange række danske indkøbscentre, virksomheder, universiteter og boligforeninger, der alle stiller høje krav til kvaliteten. Vores Functional Design serie består blandt andet af udendørs park bænke og bord bænkesæt udført i galvaniseret stål og fåes med 40 mm massive FSC certificeret mahogni planker eller i vedligeholdelsesfrit plasttræ, og er blandt vores vores bestsellere.

Hos Peoples sætter vi altid kundens behov i fokus, hvilket blandt andet kan ses i vores Circular Design multimøbel, som er lavet specifikt til brug i indkøbscentre, her kombineres skraldespand, bænk og plantekumme i et unikt produkt, der kan opbygges i et utal af kombinationer og giver et godt miljø.

Vores sortiment af produkter er alle lavet og designet i Danmark af solidt materiale, såsom galvaniseret stål og kvalitets træ. Vores bord bænkesæt er lavet i den rette højde, så det er behageligt at side på bænken og spise sin frokost ved bordet.

Vi har levering i hele Danmark og pris afhænger af stk antal som opgives ved ordre. Modtag et uforpligtende tilbud ved at sendes os en mail inkl kontaktinformation. Vi er ordre producerede og har derfor ikke et lager.